Torrens Junction Rail Separation Project: Bowden Station by Cox Architecture

Provide improved connectivity between the burgeoning suburb, the Entertainment Centre and Adelaide Park Lands

Project Specs

Design Firm:
Location:

非常感谢 Cox Architecture 予gooood分享以下内容。更多关于他们:Cox Architecture on gooood.
Appreciations towards Cox Architecture for providing the following description:

Bowden的新火车站旨在重建新兴郊区、娱乐中心以及阿德莱德公园之间的联系。火车铁路旁边设置了一条行人和单车的共享通道,将车站与Bowden郊区以及周围的基础设施连接起来。作为阿德莱德RenewalSA城区重建计划的一部分,铁路过境点从三个增加到五个,以避免铁路对社区交通的阻碍。

The new rail station at Bowden has been designed to provide improved connectivity between the burgeoning suburb, the Entertainment Centre and Adelaide Park Lands. A new shared path for pedestrians and cyclists runs adjacent to the rail line, linking the station to Bowden and surrounding infrastructure. As part of RenewalSA’s commitment to revitalising the area, crossings have been increased from three to five to avoid the rail line becoming a dividing force through the neighbourhood.

▼Bowden新火车站,the new rail station at Bowden

▼铁路,the railway

▼入口台阶,staircase

▼隔离墙,separating wall

▼进站口,platform entrance

▼站台旁商店,retail stores

▼行人和单车的共享通道,a new shared path for pedestrians and cyclists

Completion date: 2018
Project team: Cox Architecture

More: Cox Architecture。更多关于他们:Cox Architecture on gooood

天吉彩票论坛